top of page

Palvelut omakustantajille

Suunnitteletko kirjasi julkaisemista omakustanteena?

Tarvitsetko apua...

...kieliopin ja oikeinkirjoituksen tarkistukseen?

Omalle tekstilleen tulee sokeaksi. Varsinkin kun kirjoittaessaan keskittyy sisältöön, ei kielioppiin tai pilkun paikkoihin ehdi perehtyä.

 

Me luemme tekstisi huolella ja teemme siihen tarvittavat korjausehdotukset.

...kustannustoimittamiseen?

Useimmat kustantamot tarjoavat kirjailijoilleen kustannustoimittajan palvelut. Myös omakustantajalle voi olla hyödyllistä, että tekstiä katsotaan yhdessä asiantuntevan ulkopuolisen kanssa. Kustannustoimittaja kommentoi tekstiäsi, esittää kysymyksiä ja sparraa sinua tekstisi editointivaiheessa, kunnes käsikirjoitus on löytänyt lopullisen muotonsa. Käytämme tarvittaessa tekstisi kommenttikierroksella ateljeekriitikoilla ja asiantuntijalukijoilla (tietokirjat).

...taittoon?

Taitossa valmiista käsikirjoituksesta valmistetaan kaunis ja painokelpoinen kokonaisuus. Kun kirja on hyvin taitettu, se näyttää kiinnostavalta ja laadukkaalta ja sitä on miellyttävä lukea. Taittovaiheessa suunnitellaan kirjan koko, tekstityyppi ja asettelut, tehdään tarvittavat kuvankäsittelyt ja suunnitellaan kannet. 

Teemme sinulle kolme ehdotusta kirjan ulkoasusta ja kansivaihtoehdoista ja jalostamme valitsemaasi versiota eteenpäin kunnes kokonaisuus on painovalmis.

...kirjapainojen kilpailuttamiseen?

Kun taitto on tehty niin pitkälle, että kirjan koko ja sivumäärä sekä värillisyys on tiedossa ja olet päättänyt, tehdäänkö kirjasta kova- ja vai pehmeäkantinen, autamme sinua kilpailuttamaan sinulle parhaimman painotalon.  

...kirjan markkinointiin?

Suurin osa Suomessa julkaistavista kirjoista ilmoitetaan Kirjavälityksen ja Kirjastopalvelun tietokantoihin, joista tieto leviää suomalaisiin kirjakauppoihin ja kirjastoihin. Kaikilla julkaistavilla kirjoilla tulee olla myös ISBN-numero.

Ilmoitamme kirjasi tiedot em. tietokantoihin ja hankimme kanssasi ISBN-numeron. Teemme sinulle myös kirjastasi markkinointiaineistoa Facebook-, Instagram- ja muuta internetmarkkinointia varten. Joskus voi olla tarpeen tehdä teokselle myös oma sivu sosiaaliseen mediaan tai kirjailijalle omat www-sivut. Katsotaan yhdessä, mitä palveluita sinun kirjasi tarvitsee ja missä vaiheessa.

Me autamme sinua luomaan kirjan, joka erottuu edukseen.

Minna Kurttila

  • taitto, kuvankäsittely, kansisuunnittelu

  • kirjapainojen kilpailuttaminen, kirjasta tiedottaminen, markkinointi

  • e-kirjan valmistaminen

 

Sannimaria Kurttila

  • kielentarkistus

  • kustannustoimittaminen

Meillä on myös yhteistyökumppaneita, joiden palveluita hyödynnämme tarvittaessa:

 

 

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi. 

 

Katsotaan yhdessä, miten voimme auttaa ja mitä se maksaisi.

TAiteen Maisteri MInna KUrttilan Unelma

bottom of page